Tampilan produk

Rangkaian produk ieu cocog sareng ketat UL, sertifikasi CUL, anu tiasa dianggo sacara aman dina komunikasi logistik. Alat anu didorong kakuatan, sistem UPS Kandaraan listrik. alat-alat médis kakuatan AC / DC sareng sajabana ti industri anu lega sareng pangageungna di dunya.

  • Combination-of-Power-connector-PA45-2
  • Combination-of-Power-connector-PA45

Langkung Produk

  • company img1
  • company img2
  • company img3
  • company img4

Naha Pilih Kami

NBC Electronic Technologic Co., Ltd. (NBC) dumasarkeun di Dongguan City, Cina, kalayan kantor di Shanghai, Dongguan (Nancheng), Hong Kong, sareng USA. Ngaran mérek terkenal, ANEN, mangrupikeun simbol kasalametan produk, reliabilitas, sareng efisiensi énergi. Néglasari mangrupikeun produsén anu ngarah kana pakakas éléktronik sareng konektor listrik. Kami parantos netepkeun hubungan pasangan jangka panjang sareng seueur mérek tingkat luhur dunya. Pabrik urang parantos lulus sertifikasi ISO9001, ISO14001, IATF16949.

Warta Perusahaan

Ngeunaan pamekaran téknologi filter konektor listrik

Kalayan ngembangkeun téknologi panyaring konektor listrik, téknologi nyaring efektif pisan pikeun neken gangguan éléktromagnétik, khususna pikeun sinyal EMI tina ngalirkeun catu daya, anu tiasa ngagaduhan peran anu saé dina konduksi gangguan sareng radiasi gangguan. Béda ...

Catet aspék éta nalika mésér konektor kakuatan

Mésér konektor kakuatan sanés tiasa janten jalma anu lengkep, aya seueur tautan, ka seueur propésional pikeun ilubiung, saha waé anu leres-leres ngartos kakuatan kualitas konektor, konektor anu nangtung atanapi ragrag unggal komponén tiasa dilakukeun , sababaraha urang nyepeng harga kon ...

  • Supplier Cina ngageser palastik kualitas luhur